Referenciák

Olvasd el ügyfeleim véleményét

Szegedi Edina


Egy hónapja kerestem fel Krizsik Andreát, hogy segítsen a súlyfeleslegem leadásaban és már  -8 kg tartok. Nagyon kedves, segítőkész, az órái mindig változatosak, kemények, vidámság és izomláz is garantált. Ha edzés közben úgy érzed hogy elég mára, biztos mond pár motiváló dolgot és rögtön meg is tudod csinálni amit kell. Jó szívvel, bátran ajánlom Krizsik Andreát.

Fülöp Brigitta

Egy Barátnőm ajánlotta Krizsik Andreát, aki sok kilótól szabadult meg rövid idő alatt (35 kg). Gondoltam én is megpróbálom, nem bántam meg! Egy hónap alatt - 9 kg szabadultam meg és nem "csak" egy edzőt ismertem meg, hanem egy megértő, lelkiismeretes Barátot is, aki tényleg miattunk van és a legjobb formánkat akarja belőlünk kihozni. Hetente 3x járok, napi 1 órát, és rá kellett jönnöm, hogy sokkal többet ad az az egy óra, mint amire a kezdetekkor számítottam. Minden edzésre tökéletesen felkészülve érkezik. Nagyon szeretek hozzá járni, mert változatosak és folyamatos kihívást jelentenek. Látni, hogy profi, hogy szívvel-lélekkel csinálja! Pont azt nyújtja, amire szükségem van. Soha nem érzem azt, hogy unatkoznék vagy alul lenne becsülve a teljesítőképességem.
Mindenkinek csak ajánlani tudom Krizsik Andit, aki szép eredményt szeretne elérni!

Morovics Bea


Krizsik Andrea miatt járok a Meccába. Évek óta ismerem, követem ahova megy. Hogy miért? Mert ő nem csak egy edző, aki 60 percig foglalkozik a vendéggel, hanem barát, lelki segélyszolgálat, táplálkozási tanácsadó, csapatépítő, és valami miatt mindig tudja, hogy mikor kell ráírni- csörögni a vendégre,hogy az ne essen bűnbe és ne falja be még azt az egy falat bejglit sem amire éppen készült. Mindig személyre szabottan állítja össze az edzések menetrendjét,figyelembe véve a vendég napi kínját -baját, de ettől függetlenül a mi érdekünkben keményen megköveteli a teljesítményt, az utasítások betartását. Szeret mérlegelni és centizni,de ezáltal kapunk visszajelzést az eredményességről. Ha a fogyás megáll, mindig talál újabb diétát, újabb lehetőséget ami beválik. Lelkiismeretesen mindent megtesz értünk, a többi már csak rajtunk múlik. Szívből ajánlom mindenkinek,aki eredményt akar elérni !

Keresztesi Ella


Hogy míért szeretem Krizsik Andreát? Valamivel több, mint egy éve találkoztam vele egy másik teremben, ahol antigravitációs jógára jártam hozzá. Eleinte nagyon ügyetlen voltam, de Andi nagyon kedvesen segített át a nehézségeken és pár hónap múlva azt vettem észre, hogy rengeteget fejlődtem, olyanokat tudok megcsinálni, amiről nem is álmodtam. Amikor Andi átjött a Meccába, követtem. Addig eszembe se jutott személyi edzőhöz járni, de annyira megtetszett Andi pontos, alapos munkája, kedvességével, pozitív lendülete, hogy úgy döntöttem, kipróbálom. Nem bántam meg, sőt. Az órák dinamikusan, lendületesek, változatosak és ami még nagyon fontos, vidámak! Andi folyamatosan javít minket, figyel, hogy helyesen végezzük a gyakorlatokat, jó eredményt érjünk el. A sporton kívül segít az életmód, étkezés helyes irányba terelésében. Andi igazi csapatépítő! Sok kedves embert ismertem meg a tanítványai között, akikkel nagyon jó együtt dolgozni. Így csapatban nagyon jó hangulatúak az órák, segítjük, bíztatjuk egymást. Azt gondolom, Andi pozitív, kedves személyisége nélkül ez nem így működne. Szóval, aki szereti a sportot, a jó társaságot, a vidámságot, annak csak ajánlani tudom Andi óráit! 

Lencz György


Miért Krizsik Andrea? Ezt a kérdést úgy 10 évvel ezelőtt tettük fel feleségemmel egy ismerősünknek, aki Andit ajánlotta személyi edzőnek. A válasz: Mert jó amit csinál és azt szívből, lélekből teszi. Nem csak mondja, mit tegyél, hanem beáll melléd és csinálja veled. Mert az edzései nagyon jó hangulatúak. És mert Andi egy jó és kedves ember. Ez meggyőző volt, kipróbáltuk. Ennek már több mint tíz éve. Azóta járunk hozzá edzésre. Szerintem ezek az évek számunkra is és mindenki másnak tökéletes válasz arra, hogy miért Krizsik Andi. 

Lencz Katalin


Miért? Andit közel tíz éve ismerem. Először a XVI.kerüketben majd a csömöri kis csodateremben edzett minket (Angyal Virág Női Edzőterem) jó kis edzések voltak. Mindig úgy mentem haza, hogy éreztem minden porcikámat (persze jó értelemben). 

El is neveztük "szadi" Andinak! 

Itt eltöltöttem jó pár évet, de az élet kicsit elsodort minket egymástól, persze nem ő hanem Én voltam aki kihagyta az edzéseket. De valahogy mindig éreztem, hogy hiányzik valami. Ráírtam és találkoztunk. Akkor már egy másik teremben dolgozott. Csábított, hát nem kellett sokat unszolnia. Azóta járok hozzá. Néha magam alatt vagyok, hogy nem érzem jól magam a bőrömben, ilyenkor kapok egy kis löketet. Újból nekifogok és folytatom. Mindíg segít mikor magam alatt vagyok, ha nem tudom tartani a diétát. Várom a januárt, hogy Újévvel és újúlt erővel kezdhessem a munkát vele!
Aki nincs magával megelégedve és szeretne változi keresse őt bátran.
Hajrá Andi! Hajrá új vendégek! És persze nem utolsó sorban hajrá mostani meglévő edzőtársak! Köszi Andi! Folytatjuk! Változunk! Szeretünk!